Welkom!

• De letter ‘M‘. Deze staat voor de naam van ons dorp ‘Maleizen’.
  • Het cirkelvormig deel dat de zon vormt, staat voor de letter ‘O‘ van ‘Overijse’.
  • De ‘O‘ is ook een teken van de uitstraling vanuit onze school over onze grote gemeente Overijse, maar ook veel verder!
  • Onze school is zoals onze naam het zegt een Parochieschool en maakt dus deel uit van een lokale gemeenschap.

Directie en leerkrachten

Nadine Nijs
Chloé Steeno

Talentvolle school

In onze school proberen we aandacht te hebben voor de talenten van alle kinderen. We werken met het gedachtegoed van de meervoudige intelligentie.
We willen ervoor zorgen dat kinderen doorheen hun schoolloopbaan een duidelijk beeld krijgen van hun talenten. Het is ook belangrijk dat kinderen niet alleen de eigen talenten gaan erkennen maar ook die van anderen.
Het waarderen van deze talenten bij zichzelf en bij anderen is een belangrijke doelstelling in de schoolloopbaan van onze kinderen.