Kinderkermis

Onder een stralend zonnetje trokken we op zaterdag 20 mei met een koffer vol verrassingen naar het Park van Maleizen om er een fantastisch schoolfeest van te maken. Elke klas verzorgde een optreden waarbij ze het publiek meenamen naar tal van bestemmingen: van de Belgische kust naar Ibiza, van een safari door de Afrikaanse jungle tot een reis door de ruimte. Het werd een heel avontuur. Gelukkig leidde een crew van bekwame stewards en piloot alles in goede banen.
Nadien konden alle leerlingen zich uitleven op de kinderkermis en in het springkasteel en kregen de ouders en sympathisanten de kans om bij te praten bij een hapje en drankje. Nieuw dit jaar was het grote stoelenspel en de ballonnenwedstrijd. Het stoelenspel werd gewonnen door Xavier (3B), voor de ballonnenwedstrijd maken we de winnaar op vrijdag 2 juni bekend. Spannend!
Bedankt aan alle kinderen, ouders, grootouders, … die mee een steentje bijdroegen aan de organisatie van dit schoolfeest. Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest hier zo’n fijne dag van te maken. Ook een ‘dikke merci’ aan iedereen die mee zorgde voor sponsoring van onze jaarlijkse tombola. Tombolaprijzen kunnen nog worden afgehaald tot en met vrijdag 23 juni (elke vrijdag van 8 tot 9 uur op het secretariaat).