Inschrijven

Op 11 maart starten de inschrijvingen voor de broers en zussen van onze huidige leerlingen. Dit zal gebeuren na telefonische afspraak. De school zal u contacteren. Bij overcapaciteit worden de kinderen gerangschikt naar de dichtstbijzijnde woonplaats. Na bevestigende afspraak ben je zeker van de inschrijving, anders wordt je kind op een wachtlijst geplaatst.

Op 22 maart vanaf 8 uur kunnen zich nieuwe leerlingen inschrijven. Kandidaten die hun kind komen inschrijven, dienen persoonlijk aanwezig te zijn en in het bezit van de Kids-ID van het in te schrijven kind. Vooraf opgestelde lijsten worden niet meer aanvaard!!

Bij inschrijving dient een Kids ID, of paspoort met ISI+ kaart te worden voorgelegd om de identiteit, rijksregisternummer, geboortedatum en verwantschap van het kind te bevestigen.

Klik hier om de instapdatum van je kindje te zien.

Heeft u interesse om uw kind op onze school te komen inschrijven naar volgend schooljaar toe? Vul dan onderstaand contactformulier in. Op deze manier kunnen wij u op de hoogte houden van de exacte modaliteiten voor de inschrijvingen.