De inschrijvingen van kinderen van geboortejaar 2016 verloopt als volgt:
Voorrangskinderen schrijven in vanaf maandag 5 maart 2018. Voorrangskinderen zijn broers en zussen van ingeschreven kinderen en kinderen van personeel.  Vanaf maandag 19 maart 2018 wordt de inschrijvingsperiode opengesteld voor andere kinderen, geboren in 2016. Zij kunnen vanaf dan opgenomen worden in het inschrijvingsregister of de wachtlijst.

Bij inschrijving dient een Kids ID, of paspoort met ISI+ kaart te worden voorgelegd om de identiteit, rijksregisternummer, geboortedatum en verwantschap van het kind te bevestigen.

Klik hier om de instapdatum van je kindje te zien.

Heeft u interesse om uw kind op onze school te komen inschrijven naar volgend schooljaar toe? Vul dan onderstaand contactformulier in. Op deze manier kunnen wij u op de hoogte houden van de exacte modaliteiten voor de inschrijvingen.