Inschrijven

Voor het schooljaar 2018-2019 starten de inschrijvingen voor broers en zussen, evenals voor de kinderen van het personeel vanaf maandag 5 maart 2018.

Vanaf maandag 19 maart 2018 wordt de inschrijvingsperiode opengesteld voor andere kinderen. Alle kinderen geboren in 2016 kunnen vanaf dan opgenomen worden in het inschrijvingsregister.

Elke schooldag in de school (na afspraak)

• Telefoon en fax in de school:
  • Email directie (Hans van Nes)

Bij inschrijving dient een officieel document te worden voorgelegd dat de identiteit van het kind bevestigd en de verwantschap aantoont (het trouwboekje, het geboortebewijs, een identiteitsstuk van het kind zoals een bewijs van inschrijving in het vreemdelingenregister, een reispas, Kids-ID,…)

Klik hier om de instapdatum van je kindje te zien.

Heeft u interesse om uw kind op onze school te komen inschrijven naar volgend schooljaar toe? Vul dan onderstaand contactformulier in. Op deze manier kunnen wij u op de hoogte houden van de exacte modaliteiten voor de inschrijvingen.